Injectables

Door de diverse huidbehandelingen van Pascaud en Image kunt u uw totale huidbeeld veranderen en verjongen. Mesotherapie, peelings en Skinboosters zijn uitermate geschikt om de huidstructuur en fijnste rimpeltjes te verminderen. Uw huid wordt middels een behandelplan van binnen en van buiten zelf weer aan het werk gezet. 
Soms is er echter sprake van rimpels die voornamelijk veroorzaakt worden door mimische activiteit ( gezichtsbewegingen). Bijvoorbeeld doordat u vaak fronst. Óf is er sprake van diepere lijntjes, vouwen en volumeverlies ( a.g.v. botresorptie, verschuiving van vetcompartimenten, of sterke afname van elastine en collageen) waarbij we de natuur heel simpel een handje kunnen helpen met injectables.

Behandelingen met inspuitingen zijn een snel, veilig en doeltreffend alternatief of aanvulling op de natuurlijke anti-aging lijnen van Pacaud en Image skincare. Injectables kunnen worden verdeeld in verschillende soorten: Botuline toxine, fillers en draden. BeauMedique werkt alleen met 100% afbreekbare fillers en draden die al jaren op de markt zijn en derhalve hun veiligheid bewezen hebben.

Alle injectable behandelingen worden door Drs. Katja Kalb gedaan. Zij is BIG geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.


Hoewel rimpels opvullen of contouren verbeteren op zich meestal geen huidverbeterende behandelingen zijn, kunnen ze wel degelijk onderdeel uit maken van een totaal huidverbeteringsplan!
Link naar Botox/Botuline toxine, Teosyal, Ellansé, Radiesse, Juvéderm, Stylage en Belotero.

Rimpelcorrectie met inspuiting

Rimpelvullers met inspuiting