Over BeauMedique

BeauMedique is een praktijk voor injectables en huidverbetering, gevestigd te Valkenswaard. De praktijk is een initiatief van drs. Katja Kalb. Zij is cosmetisch arts KNMG en heeft ruim 10 jaar ervaring. Zij is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en BIG geregistreerd onder nummer 1905562801. 

U kunt dagelijks bij haar in de praktijk in Valkenswaard terecht voor het verminderen van rimpels en verbeteren van huid en gezichtscontouren. Samen met u gaat zij tijdens een intake gesprek in een rustige discrete omgeving bekijken wat het beste bij uw gezicht en uw wensen aansluit.

Er wordt alleen gewerkt met veilige 100% afbreekbare injectables ( botox, fillers en draden). 

En een natuurlijk resultaat is steeds het uitgangspunt. Het is vergelijkbaar met het werk van een kunstenaar: Katja kijkt naar de vormen en proporties, het licht en de schaduwen op het gezicht. U wordt daarmee na behandeling een mooiere versie van uzelf!

Katja is in 2001 afgestudeerd als arts aan de universiteit van Maastricht. Mensen en dingen "mooi" maken heeft altijd haar interesse gehad. Na een carrière als arts is zij daarom in 2009 een opleiding schoonheidsverzorging gaan volgen. Het was haar droom om een combinatie te maken van haar opleiding als arts en haar passie: schoonheidsverzorging. Met de totstandkoming van BeauMedique is dat gelukt!

In haar praktijk BeauMedique doet zij bijna alles zelf, van de intakes tot de injectables en de huidverjongende behandelingen. Betrouwbaar en persoonlijk dus. Maak gerust een afspraak om te bespreken wat uw wensen zijn, dan kan Katja samen met u een vrijblijvend plan maken voor een huidverjongingsprogramma dat het beste bij u en uw huidtype aansluit. Tevens is er een nauwe samenwerking met huidtherapeut Jessy Velter. Voor laserbehandelingen en acnébehandelingen is zij op geregelde basis bij BeauMedique aanwezig. Hiermee kunnen wij u een allround concept bieden voor de huid ( zonder snijden).

Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste behandelingen kan de klok wel jaren terug gezet worden! Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden!

Bedrijfsfilosofie:

De basis van onze praktijkvoering is heel duidelijk: Wij werken alleen met de beste producten en de beste methodes op ‘anti-age’-gebied die er bekend zijn. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, veiligheid en natuurlijke resultaten. Ook gaan wij zeer regelmatig naar congressen en nascholing om up to date te blijven van de huidige ontwikkelingen op anti-age gebied. Wij vinden het belangrijk om u als individu met ruime tijd en aandacht te kunnen behandelen. Geen fabrieksachtige taferelen bij ons. Heeft u een vraag dan kunt u die direct  aan de arts of huidtherapeut stellen via de mail, een telefoonbericht of whatsapp en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Kwaliteit op alle fronten!

Wij werken met producten en methodes die niet alleen op het bovenste dode huidlaagje inwerken (en dus maar een zeer tijdelijk resultaat hebben zoals in de meeste schoonheidsalons het geval is), maar die inwerken op de levende huidlaag (en daardoor een langdurig resultaat hebben). De afgelopen jaren heeft Katja veel gestudeerd op het gebied van producten, behandelmethodes en hun eigenschappen. Hierdoor heeft zij door de mooie verpakkingen van veel goed aangeschreven crèmes en smeerseltjes heen leren kijken: niet de verpakking telt, maar de werkzame stoffen!

De producten en behandelingen van BeauMedique moeten de (levende) huid aan het werk zetten, zodat er ook echt resultaten behaald kunnen worden. De producten en technieken van BeauMedique moeten een wetenschappelijk bewezen verjongende werking hebben op de huid. Ze bevatten dus de juiste werkstoffen in concentraties die hoog genoeg zijn om diep in de opperhuid en lederhuid terecht te kunnen komen. In de huidverzorgingsproducten die BeauMedique gebruikt zitten zeer hoge concentraties huidverbeterende werkstoffen, ze vallen onder de zogenaamde cosmeceuticals. Deze producten zijn totaal niet te vergelijken met crèmes van drogist, parfumerie of andere niet-cosmeceutische producten bij schoonheidsinstituten.

BeauMedique maakt gebruik van een aantal bewezen en beproefde producten en behandelingen:

  • De geweldige anti-age methodes van Pascaud en Image skincare ! Beiden zonder overdrijving echt ongevenaarde producten en behandelingen in de strijd tegen huidveroudering;
  • ‘Injectables’: Botox, Restylane, Sculptra, Radiesse ®, StylageBelotero, Juvéderm ®, Ellansé, Teosyal , Skintech en Silhouette Soft -en PDO draadlift. BeauMedique biedt hiermee het hele anti-age spectrum voor het gezicht aan, met uitzondering van operatieve behandelingen. U wordt persoonlijk behandeld en geadviseerd door drs. Katja Kalb, cosmetisch arts.

botox injectables valkenswaard

Drs. Katja Kalb; een Botox behandeling

 

Intakegesprek bij BeauMedique

Intakegesprek bij BeauMedique Valkenswaard

 

behandelkamer Beaumediqie

De behandelkamer