Nieuws & Acties

23 februari 2021

BeauMedique is vanaf 3 maart weer open voor alle behandelingen. Wel nog steeds alleen op afspraak en volgens COVID-19 protocol.

Heeft u nog geen afspraak staan dan kunt u ons bellen, mailen of Whatsappen. 

Info@beaumedique.nl of 040-7510183 of 06-46630142

Uw en onze gezondheid staan voorop. Het is onze maatschappelijke plicht als arts om uw en onze veiligheid te kunnen blijven waarborgen. Wij hanteren derhalve de nodige voorzorgsmaatregelen Zie ons steeds bijgewerkte COVID-19 protocol.

Lees meer...
8 februari 2021

Wil jij straks extra mooi voor de dag komen? Werk aan NU aan je huid.

Het is de perfecte periode voor een diepgaande peeling waarin u in een week tijd gaat vervellen. De behandeling is absoluut pijnloos. En geeft je huid een flinke oppepper! 

Heb jij ook genoeg van die huid die stevigheid verliest, dun begint te worden, vlekjes vertoont en gewoon niet meer zo mooi is als een aantal jaar geleden? Wil jij de allerfijnste lijntjes en een grauwe huid met grover wordende porien aanpakken? Dan is dit wat voor jou.

 

 

Lees meer...
15 december 2020

Onze zorgverlening gaat door.

Vanaf 16 december kunt u bij terecht voor medische behandelingen. Heeft u nog geen afspraak staan dan kunt u ons bellen, mailen of Whatsappen. 

Info@beaumedique.nl of 040-7510183 of 06-46630142

Uw en onze gezondheid staan voorop. Het is onze maatschappelijke plicht als medici om uw en onze veiligheid te kunnen blijven waarborgen. Bij het verlenen van onze zorg nemen wij derhalve de nodige voorzorgsmaatregelen Zie ons steeds bijgewerkte COVID-19 protocol.

Lees meer...
15 december 2020

Wij vallen als arts en huidtherapeut onder de medische contactberoepen. Derhalve zijn wij nog steeds op afspraak voor u geopend.

Graag staan wij voor u klaar met onze zorg. Dat moet echter wel veilig en verantwoord zijn. Dit zijn onze basisregels:  

- Voelt u zich ziek, behoort u tot een risicogroep of heeft u een verminderde weerstand? Kom dan niet naar de praktijk. Bel, mail, of Whatsapp en wij verzetten graag uw afspraak.

Bent u op vakantie geweest naar een gebied dat aangemerkt is met code rood of oranje, dan wordt geadviseerd dat u 10 dagen in thuisquarantaine gaat. Verzet indien van toepassing, uw afspraak.

-Voor behandeling dienen alle cliënten hun handen te wassen/desinfecteren  in de wachtruimte!

- Wij verzoeken u dringend om alleen te komen en niet vroeger dan het tijdstip van afspraak. Als het niet mogelijk is om alleen te komen dan vragen wij u om uw begeleider buiten of in de auto op u te laten wachten.

- Bij het betreden van de praktijk is het verplicht een mondkapje te dragen in de hal en wachtruimte. (Uiteraard dragen wij die ook.)

- Er wordt voor behandeling gescreend op mogelijke COVID-19 besmetting van u en uw naasten en wij kunnen tevens uw temperatuur meten.

- Alleen de cosmetisch arts of huidtherapeut en eventueel een assistente zullen aanwezig zijn met u in de praktijk, uiteraard mits zij niet ziek zijn en er in de thuissituatie ook niemand besmet is met COVID-19.

- Wij geven geen hand.

- De deuren in de praktijk worden voor u open en dicht gedaan.

- Wij dragen dragen persoonlijke bescherming en houden waar mogelijk 1,5 meter afstand.

-  Tevens worden voor en na iedere behandeling de handen van de behandelaar gewassen en gedesinfecteerd volgens protocol.

- Een consult wordt via plexiglas gevoerd.

- Alle ruimten worden meerdere malen per dag gereinigd en na iedere client worden oppervlakten waar client mee in aanraking is geweest gedesinfecteerd.

- De behandelruimte beschikt over een lucht desinfectie systeem.

- Er zijn tijdelijk geen folders of tijdschriften in de behandelruimten. En er worden ook geen drankjes geserveerd.

- Toiletbezoek? Nu even niet. zorg dat u thuis bent geweest. Uitzonderingen bij een medische indicatie of als u meer dan 45 munten reistijd heeft.

BeauMedique werkte al volgens de veldnorm en richtlijnen van de NVCG en heeft daarbovenop nogmaals de voorschriften voor infectiepreventie  verscherpt volgens de regels en adviezen van de NVCG. Tevens volgen wij het nieuws van van het RIVM op de voet en passen wij onze praktijkvoering steeds aan aan de voor dat moment geldende situatie.

 

 

Lees meer...
15 november 2020

 

Voor 2021 zijn de volgende Botox actiedagen gepland:

 

27, 28 en 29 januari

26 en 27 februari

25 en 26 maart

 

 

Lees meer...
14 september 2020

Onze huidtherapeut Jessy Velter is weer met haar laserapparatuur in Valkenswaard aanwezig:

19 december 2020

6 februari 2021

20 maart 2021

1 mei 2021

(12 juni 2021)

16 oktober 2021

27 november  2021

8 januari 2022

 

 

 

Mocht er meer vraag zijn voor acne behandelingen dan kan dat in overleg ook in de tussenliggende weken ingepland worden.

Lees meer...
22 april 2020

Botox helpt ook bij...
 

U wist vast al dat Botox vaak voor cosmetische doeleinden gebruikt wordt? Het resultaat is meestal dat cliënten er uitgeruster uitzien en zich daardoor ook psychisch beter en zelfverzekerder voelen dan voorheen.
Maar wat u misschien niet wist is dat er ook heel vaak klanten naar BeauMedique komen omdat ze hinderlijke lichamelijke klachten ervaren die Botox kan verhelpen.

Lees meer...
21 maart 2020

Vanaf heden is BeauMedique tijdelijk tot nader order gesloten in verband met het COVID-19 virus.

Beste cliënten, wij zijn nog steeds gezond en hopelijk u ook. Graag willen wij meehelpen om het coronavirus te bestrijden. Dat doen we, conform de adviezen, door even afstand te bewaren.

Daarom hebben wij besloten voorlopig onze deuren te sluiten.

Onze Botox actiedagen van 26 en 27 maart zullen worden verschoven naar een later moment.

Staat u al ingepland? De komende dagen zullen wij contact met u opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

Alleen open op afspraak voor het ophalen van producten en voor noodhulp.

 

 

Lees meer...
2 maart 2020

Wegens het grote succes van de "Botox" actiedagen, zullen deze regelmatig terugkeren!

Meldt u aan voor de nieuwsbrief dan krijgt u alle acties automatisch toegestuurd:CONTACT

Op deze dagen kost 1 zone Botuline Toxine geen 195 euro, maar slechts 140 euro ( 24 eenheden)! 

N.B. 1 zone is óf de frons, óf het voorhoofd óf de kraaienpootjes.

Losse extra eenheden Botuline Toxine kosten die dag 6 euro per eenheid. 

 

Lees meer...