Nieuws & Acties

12 augustus 2022

 

Voor 2022 zijn de volgende Botox actiedagen gepland:

25, 26  en  31 augustus

7, 8, 12, 22, 26, 29 en 30 september 

3, 14,  17, 19 oktober 

15 en 16 december 

 

 

 

 

Lees meer...
21 februari 2022

 

Graag staan wij voor u klaar met onze zorg. Dat moet echter wel veilig en verantwoord zijn. Dit zijn onze basisregels:  

- Voelt u zich ziek, bent, bent u in thuisquarantaine omdat iemand in uw omgeving besmet bleek met COVID-19?  Kom dan niet naar de praktijk. Bel, mail, of Whatsapp en wij verzetten graag uw afspraak.

Bent u op vakantie geweest naar een gebied dat aangemerkt is met code rood of oranje, volg de adviezen van onze rijksoverheid op. Verzet indien van toepassing, uw afspraak.

-Voor behandeling dienen alle cliënten hun handen te desinfecteren  in de wachtruimte!

- Wij verzoeken u dringend om alleen te komen en niet vroeger dan het tijdstip van afspraak. Als het niet mogelijk is om alleen te komen dan vragen wij u om uw begeleider buiten of in de auto op u te laten wachten.

- Bij het betreden van de praktijk is het dragen van een mondkapje vanaf 25 februari niet meer verplicht. 

- Er wordt voor behandeling gescreend op mogelijke COVID-19 besmetting van u en uw naasten en wij kunnen tevens uw temperatuur meten.

- Alleen de cosmetisch arts of huidtherapeut en eventueel een assistente zullen aanwezig zijn met u in de praktijk, uiteraard mits zij niet ziek zijn en er in de thuissituatie ook niemand besmet is met COVID-19.

- Wij geven geen hand.

- De deuren in de praktijk worden voor u open en dicht gedaan.

- Wij dragen dragen persoonlijke bescherming en houden waar mogelijk 1,5 meter afstand.

-  Tevens worden voor en na iedere behandeling de handen van de behandelaar gewassen en gedesinfecteerd volgens protocol.

- Alle ruimten worden meerdere malen per dag gereinigd en na iedere client worden oppervlakten waar client mee in aanraking is geweest gedesinfecteerd.

- De behandelruimte beschikt over een lucht desinfectie systeem.

- Toiletbezoek? Nu even niet. zorg dat u thuis bent geweest. Uitzonderingen bij een medische indicatie of als u meer dan 45 munten reistijd heeft.

- Heeft u een COVID-19 vaccinatie gehad of gepland? Geef dit door aan uw behandelend arts! ( Twee weken voor en twee weken na uw vaccinatie zetten wij uit voorzorg geen FILLERS.)

BeauMedique werkte al volgens de veldnorm en richtlijnen van de NVCG en heeft daarbovenop nogmaals de voorschriften voor infectiepreventie  verscherpt volgens de regels en adviezen van de NVCG. Tevens volgen wij het nieuws van van het RIVM op de voet en passen wij onze praktijkvoering steeds aan aan de voor dat moment geldende situatie.

 

 

Lees meer...
8 januari 2022

Om de zes weken is huidtherapeut Jessy Velter aanwezig bij BeauMedique.

Wat doet zij allemaal?

-Met  haar laserapparatuur kan zij veilig en doeltreffend couperose, overbeharing en pigment behandelen.

-Tevens kan zij als een van de weinigen nog elektrisch ontharen! ( Bijvoorbeeld bij hardnekkige lichte of grijze haren.)

-Daarnaast verwijdert zij steelwratjes en fibroompjes doormiddel van coagulatie.

-En als laatste geeft zij ook acne productadvies en behandelingen. ( zowel bij actieve acne of bij littekens.)

Tip: Het kan zijn dat u voor deze behandelingen ( deels) verzekerd bent. Check uw ziektekostenverzekering.

 

 

 

Lees meer...
19 december 2021

Onze zorgverlening gaat door. Als arts en huidtherapeut vallen wij onder de medische contactberoepen.

Vanaf 20 december kunt u bij terecht voor medische behandelingen en op afspraak afhalen van producten. Heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen, mailen of Whatsappen:

Info@beaumedique.nl of 040-7510183 of 06-46630142

Uw en onze gezondheid staan voorop. Het is onze maatschappelijke plicht als medici om uw en onze veiligheid te kunnen blijven waarborgen. Bij het verlenen van onze zorg nemen wij derhalve de nodige voorzorgsmaatregelen Zie ons steeds bijgewerkte COVID-19 protocol.

Lees meer...
20 oktober 2021

Wil jij straks extra mooi voor de dag komen? Werk aan NU aan je huid.

Het is de perfecte periode voor een diepgaande peeling waarin je in een week tijd gaat vervellen. De behandeling is absoluut pijnloos. En geeft je huid een flinke oppepper! 

Heb jij ook genoeg van die huid die stevigheid verliest, dun begint te worden, vlekjes vertoont en gewoon niet meer zo mooi is als een aantal jaar geleden? Wil jij de allerfijnste lijntjes en een grauwe huid met grover wordende porien aanpakken? Dan is dit wat voor jou.

 

 

Lees meer...
15 mei 2021

Heeft u binnenkort een COVID-19 vacinnatie gepland staan? 

Na het zetten van miljoenen vaccinaties wereldwijd zijn er enkele zeer zeldzame  gevallen van een allergische reactie op filler plaatsen na een COVID vaccinatie geweest.  Alle gevallen waren maar kortdurend van aard, verdwenen vanzelf en/of waren goed te behandelen. 

Niets om u ernstige zorgen over te maken en zeker geen reden om u niet te laten vaccineren als u fillers heeft.

In Nederland houden wij echter veligheidshalve aan om twee weken voor en twee na een COVID-19 vaccinatie geen fillers te laten zetten. Uiteraard is het geen probleem om uw filler behandeling even door te schuiven,

N.B.  Botox is geen filler, deze behandeling en andere huidverbeterende behandelingen geven geen interacties met de genoemde  COVID vaccinaties.

Lees meer...
15 mei 2021

Wegens het grote succes van de "Botox" actiedagen, zullen deze regelmatig terugkeren!

Meldt u aan voor de nieuwsbrief dan krijgt u alle acties automatisch toegestuurd: CONTACT

Op deze dagen kost 1 zone Botuline Toxine geen 195 euro, maar slechts 140 euro ( 24 eenheden)! 

N.B. 1 zone is óf de frons, óf het voorhoofd óf de kraaienpootjes.

Losse extra eenheden Botuline Toxine kosten die dag 6 euro per eenheid. 

 

Lees meer...
9 mei 2021

Nu voor iedereen die een beetje meer dan 1 filler zou willen extra korting! Bijvoorbeeld: gevulde handen, oorlelletjes, lippen, kin, traangootjes, jukbeentjes, vervagen van fijne lijntjes, vullen van de slapen, de neuslippenplooi, de marionetlijnen of kaakcontour; per persoon per behandeling ongeacht de soort behandeling extra korting.

Lees meer...
23 februari 2021

BeauMedique is vanaf 3 maart weer open voor alle behandelingen. Wel nog steeds alleen op afspraak en volgens COVID-19 protocol.

Heeft u nog geen afspraak staan dan kunt u ons bellen, mailen of Whatsappen. 

Info@beaumedique.nl of 040-7510183 of 06-46630142

Uw en onze gezondheid staan voorop. Het is onze maatschappelijke plicht als arts om uw en onze veiligheid te kunnen blijven waarborgen. Wij hanteren derhalve de nodige voorzorgsmaatregelen Zie ons steeds bijgewerkte COVID-19 protocol.

Lees meer...
22 april 2020

Botox helpt ook bij...
 

U wist vast al dat Botox vaak voor cosmetische doeleinden gebruikt wordt? Het resultaat is meestal dat cliënten er uitgeruster uitzien en zich daardoor ook psychisch beter en zelfverzekerder voelen dan voorheen.
Maar wat u misschien niet wist is dat er ook heel vaak klanten naar BeauMedique komen omdat ze hinderlijke lichamelijke klachten ervaren die Botox kan verhelpen.

Lees meer...