Natuurlijke anti-aging

Wilt u liever nog niet beginnen met Botox of fillers? Maar u wil wel graag uw eigen collageen en elastine niveau in de huid stimuleren? 

Denk dan eens aan behandeling met een biostimulator of skinbooster.

Voordeel 

  • geen lichaamsvreemde stoffen
  • niet vervelend om te ondergaan
  • een geleidelijk en natuurlijk resultaat
  • niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk.

Toepasbaarheid

Uw huid krijgt direct de dagen na behandeling al een mooie glow en betere hydratatie. 

De huid wordt geleidelijk aan voller en steviger. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen en elastine wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. U dient er wel rekening mee te houden dat het een behandeling is die in kuurverband gedaan moet worden. Het werkt niet bij diepe rimpels of volume verlies. Een alternatief is dan een hyaluronzuurfiller zoals Stylage, Belotero of Juvederm of de collageenstimulerende injectables Radiesse en Ellansé. Of een kies voor de ultieme optie door een biostimulator met een filler behandeling te combineren!

Hoe wordt de methode toegepast?

Met een zeer dun naaldje krijgt u hele kleine mini prikjes, waarbij wij een skinbooster in de huid brengen. Let op: Dit is geen filler, het is een biostimulator! Dus het resultaat is altijd natuurlijk. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Minimaal 2 behandelingen met een Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en verslapping van de huid. Als richtlijn kan gesteld worden dat er gemiddeld 2-4 behandelingen nodig zijn


Skinbooster