Nieuws & Acties

21 februari 2022

COVID -19 Protocol BeauMedique


 

Graag staan wij voor u klaar met onze zorg. Dat moet echter wel veilig en verantwoord zijn. Dit zijn onze basisregels:  

- Voelt u zich ziek, bent, bent u in thuisquarantaine omdat iemand in uw omgeving besmet bleek met COVID-19?  Kom dan niet naar de praktijk. Bel, mail, of Whatsapp en wij verzetten graag uw afspraak.

Bent u op vakantie geweest naar een gebied dat aangemerkt is met code rood of oranje, volg de adviezen van onze rijksoverheid op. Verzet indien van toepassing, uw afspraak.

-Voor behandeling dienen alle cliënten hun handen te desinfecteren  in de wachtruimte!

- Wij verzoeken u dringend om alleen te komen en niet vroeger dan het tijdstip van afspraak. Als het niet mogelijk is om alleen te komen dan vragen wij u om uw begeleider buiten of in de auto op u te laten wachten.

- Bij het betreden van de praktijk is het dragen van een mondkapje vanaf 25 februari niet meer verplicht. 

- Er wordt voor behandeling gescreend op mogelijke COVID-19 besmetting van u en uw naasten en wij kunnen tevens uw temperatuur meten.

- Alleen de cosmetisch arts of huidtherapeut en eventueel een assistente zullen aanwezig zijn met u in de praktijk, uiteraard mits zij niet ziek zijn en er in de thuissituatie ook niemand besmet is met COVID-19.

- Wij geven geen hand.

- De deuren in de praktijk worden voor u open en dicht gedaan.

- Wij dragen dragen persoonlijke bescherming en houden waar mogelijk 1,5 meter afstand.

-  Tevens worden voor en na iedere behandeling de handen van de behandelaar gewassen en gedesinfecteerd volgens protocol.

- Alle ruimten worden meerdere malen per dag gereinigd en na iedere client worden oppervlakten waar client mee in aanraking is geweest gedesinfecteerd.

- De behandelruimte beschikt over een lucht desinfectie systeem.

- Toiletbezoek? Nu even niet. zorg dat u thuis bent geweest. Uitzonderingen bij een medische indicatie of als u meer dan 45 munten reistijd heeft.

- Heeft u een COVID-19 vaccinatie gehad of gepland? Geef dit door aan uw behandelend arts! ( Twee weken voor en twee weken na uw vaccinatie zetten wij uit voorzorg geen FILLERS.)

BeauMedique werkte al volgens de veldnorm en richtlijnen van de NVCG en heeft daarbovenop nogmaals de voorschriften voor infectiepreventie  verscherpt volgens de regels en adviezen van de NVCG. Tevens volgen wij het nieuws van van het RIVM op de voet en passen wij onze praktijkvoering steeds aan aan de voor dat moment geldende situatie.

 

 

Mail: katja@beaumedique.nl


Telefoon/whatsapp: 06-46630142

 

Veiligheid voor alles! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!